«Οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής δεν είναι οι ανάγκες αποκατάστασης των πλημμυροπαθών» αναφέρει σε ανακοίνωση η Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.

Αναλυτικά επισημαίνει τα εξής:

«Την ώρα που η δημοτική αρχή του κ. Μαμάκου, έχει εγκαταλείψει τους μισούς καταστραμένους δρόμους των 2 οικισμών των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, που δεν προχωρά σε αποκατάσταση των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου, των θυροφραγμάτων των αγωγών των ομβρίων, των κενών και εγκατελειμένων καταστημάτων, το κλειστό γυμναστήριο στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης.

Την ώρα που αρνείται να απαλλάξει όλους τους κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης απο τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΛ, τα ανταποδοτικά τέλη, τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς και να έχουν πρόσβαση στο κοινωνικό παντοπωλείο, περιορίζοντας τον αριθμό μόνο στους ιδιοκτήτες-ενοικιαστές ισογείων, γιατί λέει ότι δεν έχει χρήματα.

Την ίδια ώρα διοργάνωσε τριήμερο Φεστιβάλ Καφέ με χρήματα των φορολογούμενων Λαρισαίων και φυσικά και των πλημμυροπαθών κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών, για το οποίο ξόδεψε 210.000 ευρώ, προς όφελος λίγων μεγάλων αλυσίδων του καφέ!

Αυτές είναι οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής και όχι οι ανάγκες αποκατάστασης των πλημμυροπαθών.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω