Το instacar επεκτείνεται δυναμικά στη Θεσσαλία, εγκαινιάζοντας δύο νέα σημεία εξυπηρέτησης σε Λάρισα και Βόλο, σε συνεργασία με την Auto Lamproulis. Στις 20 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Λάρισα, στον εκθεσιακό χώρο της Auto Lamproulis, όπου παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες υπηρεσίες της εταιρείας.

Το instacar προσφέρει ευέλικτο leasing αυτοκινήτων με τρία διαφορετικά πακέτα, χωρίς προκαταβολή και με άμεση παράδοση του οχήματος. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να βρουν λύσεις μικροκινητικότητας, όπως ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα, μέσα από την υπηρεσία instacar ebikes.

Τέλος, το instacar εισήγαγε μια νέα υπηρεσία πώλησης οχημάτων, προσφέροντας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε κατάσταση σαν καινούργια. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει μοναδικά προνόμια, όπως όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης, μικτή ασφάλεια για την πλήρη προστασία του οχήματος και δωρεάν service για ένα χρόνο. Αυτές οι παροχές εξασφαλίζουν στους πελάτες μια ολοκληρωμένη και ασφαλή εμπειρία, καθιστώντας την αγορά “σαν καινούργιου” αυτοκινήτου πιο ελκυστική και αξιόπιστη.

Ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών, Κωνσταντίνος Διάκος, τόνισε τη σημασία της νέας αυτής πρωτοβουλίας για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των πολιτών της Λάρισας. Με τα εγκαίνια αυτά, το instacar ενισχύει τη στρατηγική του για προσφορά ευέλικτων και σύγχρονων λύσεων μετακίνησης στη Θεσσαλία, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο Διευθυντής marketing, Δημήτρης Καλαϊτζής, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι instacar σημαίνει “αυτοκίνητο με το μήνα, χωρίς κάποιος να χρειάζεται να δώσει κάποια υπέρογκη προκαταβολή, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς κλειστά συμβόλαια”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω