Σε μια μεγάλη συγκέντρωση που έλαβε χώρα στον Λόφο του Φρουρίου, στο «Barley Bar» στη Λάρισα, ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας, του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παναγιώτης Νταής, υπογράμμισε: «Δίνουμε το μήνυμα στον κόσμο. Το μήνυμα ότι η προοδευτική κυβέρνηση το βράδυ της Κυριακής θα γίνει πράξη».

«Ως εδώ με την αισχροκέρδεια και την ακρίβεια», σημείωσε ο Παναγιώτης Νταής» εν μέσω χειροκροτημάτων.

Αναλυτικότερα επισήμανε: «Ο κόσμος τις τελευταίες ημέρες συζητάει, βλέπει, αρχίζει να αντιδρά και λέει ως εδώ. Ως εδώ με την αισχροκέρδεια και την ακρίβεια. Το γνωρίζετε όλοι πως με αυτόν τον ψηλό πληθωρισμό ειδικότερα στα τρόφιμα όλοι όταν πάμε στο σούπερ μάρκετ ξέρουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος πρέπει να το ξοδέψουμε για να πάρουμε αυτά τα οποία χρειάζεται για να επιβεβαιώσουμε. Ως εδώ με τις πολιτικές τους που αυξάνουν και το ιδιωτικό και το δημόσιο χρέος. Εκ του επαγγέλματος ως οικονομολόγος γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει σε όλα αυτά που μας λέει ο κύριος Μητσοτάκης πως είχε δώσει στο λαό. Το ιδιωτικό χρέος έχει φτάσει στα ύψη, τα χρωστούμενα των νοικοκυριών μεγαλώνουν. Τα εκατομμύρια αυτών που οφείλουν στην εφορία, στον ΕΦΚΑ, στους παρόχους ενέργειας συνέχεια μεγαλώνουν. Το δημόσιο χρέος έχει ανέλθει στα 406 δισεκατομμύρια. Δανείστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτά που λέει ότι έδωσε στο λαό να τον στηρίξει, όταν ο ίδιος θέλει να συγκρίνει την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα το 2015-2019, το χρέος στο Δημόσιο ήταν πάρα πολύ πιο κάτω από αυτό που θα αφήσει την Κυριακή ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση των πολλών. Δώστε μου την δύναμη για να μπορέσω να συνεχίσω. Μπορώ να σας εκπροσωπήσω με όλη τη δύναμη μου και να προσφέρω στην πόλη και την χώρα».

Ολοκληρώνοντας ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τόνισε: «Γιατί να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί στην διακυβέρνηση του στραγγαλίστηκε και δε μπόρεσε να κάνει αυτά που ήθελε. Γιατί να πούμε ναι στον Παναγιώτη Νταή; Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουμε τα πρόσωπα. Να βλέπουμε τη διαδρομή τους, την δράση τους, τις στάσεις τους, την επαγγελματική διαδρομή, την προσφορά στα κοινά. Όλα αυτά και μετά να αποφασίσουμε ποιο πρόσωπο ακριβώς πρέπει να ψηφίσουμε. Η διαδρομή μου είναι εδώ, ξεκάθαρη. Με το φοιτητικό κίνημα, το Οικονομικό Επιμελητήριο για 20 χρόνια και μετά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. … Στις 21 Μαΐου ο λαός θα γυρίσει την πλάτη στον Μητσοτάκη. Θα νικήσουμε!».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω