Για το διαζύγιό της από τον Χάρη Γρηγορόπουλο μετά από 30 χρόνια κοινής ζωής αλλά και την εξαιρετική σχέση που συνεχίζουν να διατηρούν μίλησε η Φωτεινή Ντεμίρη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρα.

«Διαζύγιο τώρα… Τέλος πάντως. Όλα καλά, είμαστε μια χαρά, αγαπημένοι. Φυσικά και υπάρχει επικοινωνία ανάμεσά μας, έχουμε δυο παιδιά, είμαστε οικογένεια, ήμασταν τόσα χρόνια μαζί. Είμαστε μαζί από μικρά παιδιά. Αλίμονο να μην έχουμε επικοινωνία. Μάλλον είναι δύσκολο να αλλάζεις συνήθειες μετά από τόσα χρόνια» ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Ντεμίρη.

«Κάθε μετάβαση είναι δύσκολη αλλά είμαστε καλά. Αν είσαι καλά μέσα σου, αν είσαι καλά με τον άλλον, αν δεν υπάρχουν εντάσεις, είναι όλα καλά… Αυτό το “είμαι στην καλύτερή μου φάση” που είπε ο Χάρης, το είπε λίγο διαφορετικά από τον τρόπο που βγήκε προς τα έξω, γιατί την είχα διαβάσει τη συνέντευξη.

Δεν το είπε ότι “χωρίσαμε και είμαι στην καλύτερή μου φάση”, τη συνέντευξη μου την είχε δώσει ο ίδιος να τη διαβάσω πριν βγει και αυτό δεν ειπώθηκε έτσι εν όψει του χωρισμού μας, ειπώθηκε γενικότερα. Μου ευχήθηκε χρόνια πολλά και δημόσια, ναι, αλίμονο. Αυτά τα γενέθλια ήταν λίγο δυσάρεστα γιατί έχασα την ίδια μέρα το σκυλάκι μου και έναν θείο μου αγαπημένο. Ήταν λίγο περίεργα γενέθλια αλλά, όλα καλά, υπήρχε η αγάπη της οικογένειας» πρόσθεσε η Φωτεινή Ντεμίρη σε άλλο σημείο των δηλώσεών της.

Περισσότερα Εδω