Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην Super Κατερίνα με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του Alpha, «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, απάντησε για τις αντιδράσεις σχετικά με τη νέα παράσταση του Μάρκου Σεφερλή και τα όρια της σάτιρας.

«Περιορίζεται η κωμωδία λόγω του politically correct, όπως και η σάτιρα. Είναι πολύ προσεγμένη η σειρά, δεν νομίζω ότι κάποιος θα παρεξηγηθεί, εκτός αν ο ίδιος έχει θέμα. Εμένα, αν κάποιος μου πει “πού πας μωρή στέκα;” επειδή είμαι λεπτή, θα παρεξηγηθώ;», είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα. 

«Δεν παρεξηγούμαι με τον Σεφερλή. Γενικά υπάρχει μία υπερβολή σε όλα αυτή την περίοδο. Δεν μπορείς να πεις το ένα, δεν μπορείς να πεις το άλλο. Ωραία, αν είναι έτσι, να μην κάνουμε ούτε κωμωδία, ούτε σάτιρα, ούτε τίποτα»,  τόνισε στη συνέχεια η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Ενώ μοιράστηκε ένα συμβάν από το παρελθόν: «Κι εμένα όταν έκανα το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και μου την “πέφτανε”, είχαν βάλει ένα πολύ ωραίο, γέλασα και η ίδια. Με δείχνανε και έβαλαν το τραγούδι “Μωρή Κοντούλα Λεμονιά”. Ξεκαρδίστηκα! Είναι να έχεις χιούμορ, εγώ ξέρω ποια είμαι.

Είναι δυνατόν να παρεξηγηθώ ό,τι και να μου πει ο άλλος; Το θέμα είναι η δική μου οπτική γωνία ποια είναι και αν έχω ειρήνη μέσα μου. Αυτό που θα μου πει ο άλλος είναι καθρέφτης του, δεν έχει να κάνει με μένα», περιγράφει η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Περισσότερα Εδω