Ο Φάνης Μουρατίδης, λίγο πριν από την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού «Money Drop», στο οποίο αναλαμβάνει για πρώτη φορά χρέη παρουσιαστή, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι στο παρελθόν είχε δεχτεί πρόταση για να βρεθεί σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, την οποία αρνήθηκε, εξηγώντας στη Ναταλία Γερμανού τους λόγους.

«Δεν θα μπορούσα να το κάνω εύκολα, να σχολιάζω ανθρώπους και να κάνω κριτική, τι έκανε ο τάδε, πώς το είπε ο δεινά, αυτό δεν το μπορώ καθόλου. Δεν είναι καθόλου του στυλ μου κι αισθάνομαι άσχημα. Μου είναι δυσάρεστο να κάτσω να ασχοληθώ με την προσωπική ζωή ενός άλλου και να μπω σ’αυτό το κουβεντολόι. Δεν μπορώ να το υποστηρίξω, το καταλαβαίνω, αλλά εγώ δεν το έχω, δε γίνεται.

Παρ’όλ’αυτά, θέλω να σου πω ότι μου το έχουν προτείνει, παλαιότερα αρκετά, να είμαι σε ένα πάνελ, να είμαι σε μια εκπομπή. Υπήρξε τολμηρή σκέψη και ακαριαία αρνήθηκα. Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να είσαι σε ένα κόνσεπτ, το οποίο αισθάνεσαι ότι μπορείς να το στηρίξεις, από το να πας σε ένα κόνσεπτ απλά για να υπάρχεις στα πράγματα.

Εμένα αυτό δε με ενδιαφέρει, για εμένα η παρουσίαση είναι ένα κομμάτι στη ζωή μου σημαντικό ως εξής, είναι κάτι που δεν το έχω κάνει ποτέ. Είναι το μοναδικό που μου λείπει, όλα τα υπόλοιπα τα έχω κάνει. Στη δουλειά μου δηλαδή, νομίζω ότι έχω καλύψει όλο το φάσμα» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Μιλώντας για το νέο του ρόλο, στο κομμάτι της παρουσίασης,  εξήγησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, γιατί δεν θα ήθελε να παίξει σε μία άλλη σειρά, αμέσως μετά τη συμμετοχή του στο «Maestro», του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, 

«Το λέω και είναι λίγο γραφικό, αλλά αν είσαι με την Σκάρλετ Γιόχανσον, έχεις πάει Μαλδίβες, έχεις γυρίσει, έχεις ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και η Σκάρλετ ξαφνικά φεύγει, πάει Λος ‘Αντζελες κι εγώ ακόμα δεν μπορώ να την ξεπεράσω, είμαι γεμάτος από Σκάρλετ, με έχει στοιχειώσει, πώς να παρατήσω την Σκάρλετ και να πάω στη θεία τη Σούλα, ας πούμε; Δε γίνεται, δεν είναι εύκολο για μένα. Το ίδιο θα αισθανόμουν και αν δεν είχε επιτυχία η σειρά, γιατί ο Χριστόφορος δημιουργεί μοναδικές συνθήκες για τον καλλιτέχνη», δήλωσε.

Ενώ σε ερώτηση για τη σχέση του με το χρήμα ο Φάνης Μουρατίδης απάντησε: «Τα χρήματα δεν ήταν αγωνία μου ποτέ! Δεν έχω καλή σχέση με τα χρήματα, είναι αλήθεια, αλλά θέλω τα χρήματα να έρχονται μέσα από την δημιουργικότητα. Προτιμώ να περνάω καλά και να παίρνω λιγότερα, από το να περνάω άσχημα και να παίρνω περισσότερα.

Δες το απόσπασμα στο 03:05

Περισσότερα Εδω