Με αφορμή κάποιες δηλώσεις της ηθοποιού Αρετής Πασχάλη που αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” ότι της έχει τύχει να κατουρηθεί από το άγχος της, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μια άλλη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega είπε πως της έχει τύχει κάτι αντίστοιχο αλλά όχι από το άγχος αλλά από τον φόβο της και μάλιστα σε επαγγελματικό περιβάλλον.

«Εμένα μου έχει συμβεί να κατουριέμαι επάνω μου αλλά όχι από το άγχος, από τον φόβο μου. Ναι μου έχει συμβεί, από τον φόβο μου σε επαγγελματικό περιβάλλον. Γυναίκα παντρεμένη με παιδί ήμουν. Έμπαινα στο ασανσέρ και έλεγα “τώρα θα μου φύγουν τα τσίτσα και θα γίνω και ρεζίλι γιατί είμαι σε κανάλι”. Από τον φόβο μου… Αχ Παναγία μου, ο φόβος κακός σύμβουλος…» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Όταν δε οι συνεργάτες της θέλησαν να μάθουν αν επρόκειτο για κάτι που αφορά το κοντινό παρελθόν, εκείνη δε θέλησε να απαντήσει ωστόσο τόνισε ότι είναι κάτι που αφορά την τελευταία τετραετία καθώς είχε ήδη γεννηθεί η κόρη της που σήμερα είναι τεσσάρων ετών.

Περισσότερα Εδω