Τον Σπύρο Μπιμπίλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ρωτήθηκε για τις αιχμηρές αναρτήσεις του Κυριάκου Βελόπουλου, για το λεκτικό επεισόδιο που δέχτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά και για τη Eurovision

«Δεν παρακολουθώ τις αναρτήσεις του Βελόπουλου, εγώ παρακολουθώ μόνο όσα λέει στη Βουλή και εκεί πολλές φορές είναι αιχμηρός και εριστικός, σε πολλά θέματα όμως, έχει δίκιο. Σε κάποια άλλα είναι τόσο εριστικός που μπορεί να χάνει και το δίκαιο που είχε», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

«Μου έχει συμβεί και εμένα αντίστοιχο λεκτικό επεισόδιο όπως συνέβη στον Στέφανο Κασσελάκη με τον 13χρονο. Ζούμε σε μια χώρα τρελοκομείο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Ο ένας να μη σέβεται την προσωπικότητα του άλλου;», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε και τη Eurovision λέγοντας: «Εμένα έτσι όπως είναι η Eurovision δεν μου αρέσει καθόλου. Πλέον δεν είναι ένα φεστιβάλ τραγουδιού, είναι ένα φεστιβάλ που προσπαθεί ο ένας να εντυπωσιάσει τον άλλο με διάφορους τρόπους. Δεν ακούμε πια τραγούδι, βλέπουμε τον κακό χαμό που συμβαίνει γύρω από το τραγούδι». 

Περισσότερα Εδω