Ο πρόεδρος της κοινότητας Ραψάνης κ. Δημήτρης Ζήλος παρακινεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού να εμβολιαστούν. Σε επιστολή του δηλώνει τα εξής:

«Φίλες και φίλοι, συγχωριανοί και επισκέπτες,

Βρισκόμαστε πάλι σε μια κρίσιμη καμπή της πανδημίας. Με την μετάλλαξη ¨Δέλτα¨ που φαίνεται να μας απειλεί ο κορωνοϊός παραμένει πολύ επικίνδυνος για την υγεία μας. Προ αυτού δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλαρώσουμε. Η ΡΑΨΑΝΗ την προηγούμενη περίοδο εστάθη όρθια. Αλώβητη και με μηδέν κρούσματα ξεπέρασε αυτό το τεράστιο υγειονομικό πρόβλημα και είμαστε η κωμόπολη παράδειγμα προς μίμηση από την τήρηση των υγειονομικών κανόνων και εντολών.

Ενόψει την νέας έξαρσης ήρθε η ώρα ξανά να διαφυλάξουμε τις ζωές μας λαμβάνοντας πάντα τα μέτρα που μας υποδεικνύουν οι επιστήμονες και προπάντων όλοι μας να κάνουμε τα ΕΜΒΟΛΙΑ. Είναι η ώρα ευθύνης. Μονόδρομος ο άμεσος εμβολιασμός στην επερχόμενη γρήγορη διασπορά των μεταλλάξεων του κορωνοϊού.

Η Κοινότητα κάνει έκκληση να γίνουν οι εμβολιασμοί και σε όσους ακόμη δυσπιστούν, δεν πρέπει να προβληματιζόμαστε από διάφορες θεωρίες αποφεύγοντας τον εμβολιασμό. Είναι πράξη αγάπης και ευθύνης. Με τον εμβολιασμό θωρακίζουμε τους εαυτούς μας και προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας και την κοινωνία. Είναι η μοναδική μας ελπίδα για να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω