Μετά την υπογραφή του σύμφωνου συμβίωσης, με το οποίο ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής επισημοποίησαν τη σχέση τους, το ζευγάρι ετοιμάζεται και για τη βάφτιση του μονάκριβου γιου τους.

Όπως είχαν αποκαλύψει οι δυο ηθοποιοί σε κοινή συνέντευξή τους στο Vogue μεγαλώνουν μαζί ένα αγοράκι που ήρθε στη ζωή τους εντελώς ξαφνικά:  «Ήταν μια μέρα που έμαθα ότι μια εξ’ αίματος συγγενής μου, που ζει χρόνια στο περιθώριο, έμεινε ξανά έγκυος. Ήξερα ότι αυτό το παιδί, αν κατάφερνε να γεννηθεί, θα κατέληγε σε κάποιο ίδρυμα, δεδομένης της κατάστασης της μητέρας του, που ήταν ανίκανη να το φροντίσει. Κοιταχτήκαμε με τον Μιχάλη στα μάτια και πήραμε αμέσως την απόφαση» αποκάλυψε ο Γιώργος Μακρής.

Ο μικρός γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου, ανήμερα της γιορτής του αγίου Νικηφόρου του Λεπρού και οι δυο μπαμπάδες του αποφάσισαν να του δώσουν το συγκεκριμένο όνομα, αφού είναι ένας πραγματικός νικητής της ζωής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η βάφτιση του μικρού έχει προγραμματιστεί για το αμέσως επόμενο διάστημα, με τους γονείς του να κρατούν ωστόσο μυστική την ακριβή ημερομηνία του μυστηρίου, αφού η επιθυμία τους είναι να μην τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας στην προκείμενη περίπτωση.

Περισσότερα Εδω