Ο Μιχάλης Μητρούσης μίλησε στην κάμερα του ANT1 και στο «Πρωινό» σχολιάζοντας τον Μάρκο Σεφερλή, μετά τις αντιδράσεις  για την παράστασή του και τα non binary άτομα.

«Ο Σεφερλής είναι ένας πάρα πολύ καλός και άξιος ηθοποιός. Είναι από τους ηθοποιούς που παίζουν τα πάντα και θα μπορούσε με μια καθοδήγηση να παίξει στην Επίδαυρο. Θυμάστε που κορόιδευαν τον Στάθη Ψάλτη; Ήταν ένας τεράστιος ηθοποιός, αλλά έκανε σαχλαμάρες κατά διαστήματα και το ήξερε», είπε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Ασφαλώς και θα συνεργαζόμουν μαζί του, είναι πάρα πολύ καλός ηθοποιός. Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχουμε παίξει μαζί, είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός», απάντησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Ο Μιχάλης Μητρούσης αναφέρθηκε στην κόρη του, Μαρίλια: «Ένας μπαμπάς θα πει τα καλύτερα για την κόρη του. Η κόρη μου μεγάλωσε μέσα στο θέατρο, στην Επίδαυρο και σε παραστάσεις του μπαμπά και της μαμάς.

Η Μαρίλια είναι πολύ καλή ηθοποιός, εάν δεν ήταν, θα με ενοχλούσε. Δεν ήταν καθόλου καλή η πίεση που άσκησαν τότε στο παιδί μου, ρωτώντας την για τον Αλέξη Γεωργούλη».

Περισσότερα Εδω