Μια έντονη διαφωνία είχαν η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρη στο κεντρικό δελτίο του Mega το απόγευμα της Πέμπτης 17/10.

Αφορμή στάθηκε το θέμα με τον συρμό του Προαστιακού τον οποίο έστειλαν στη γραμμή του Μετρό 3, στη Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς ο σταθμάρχης κυκλοφορίας στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών ξέχασε να γυρίσει το κλειδί, περιμένοντας να φτάσει πρώτα συρμός του Μετρό.

Όταν διαπίστωσε ότι προπορεύεται ο Προαστιακός, αμέλησε να χαράξει νέα πορεία, στέλνοντας την αμαξοστοιχία σε λάθος γραμμή. Ο μηχανοδηγός συνέχισε την πορεία του για λίγα μέτρα μέχρι να αρχίσει να χτυπάει ο αισθητήρας στους πίνακες τηλεδιοίκησης στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών. Τότε ήταν που του έδωσαν εντολή να ακινητοποιήσει το τρένο ακριβώς μπροστά από την υπόγεια σήραγγα του Μετρό.

Η φράση του Γιάννη Πρετεντέρη «δεν συνέβη κάτι», έφερε τη διαφωνία της Ράνιας Τζίμα, με αποτέλεσμα να τον διακόψει, κάτι που δεν άρεσε στον σχολιαστή, ο οποίος της είπε “μετά, να τελειώσω”. Τότε η Ράνια Τζίμα, απάντησε: «δεν μιλάς μόνος σου» και «δεν θα μου πεις πότε θα διαφωνήσω», τονίζοντας πως «συνέβη κάτι, είχαμε 57 νεκρούς», αναφερόμενη στο δυστύχημα των Τεμπών.

Αναλυτικά ο διάλογος που είχαν:

Γιάννης Πρετεντέρης: Διάβασα ότι ο Εισαγγελέας είπε για προκαταρκτική για το ένα και το άλλο. Η διοίκηση του Προαστιακού, του Μετρό δεν έχει κάτι να πει; Εντάξει, ο εισαγγελέας έχει το ενδιαφέρον του να δει αυτό το θέμα. Δεν συνέβη κάτι, ευτυχώς, με την έννοια δυστύχημα ή οτιδήποτε.

Ράνια Τζίμα: Συγγνώμη, συγγνώμη, Γιάννη, εδώ διαφωνούμε…

Γιάννης Πρετεντέρης: Τελειώνω… Μιλάω

Ράνια Τζίμα: Ναι, μιλάς αλλά δεν μιλάς μόνος σου.

Γιάννης Πρετεντέρης: Μετά, μετά… (με κίνηση χεριού)

Ράνια Τζίμα: Δεν θα μου πεις πότε θα διαφωνήσω

Γιάννης Πρετεντέρης: Αφού μιλάω…

Ράνια Τζίμα: Βεβαίως και συνέβη κάτι, όταν έχουμε 57 νεκρούς. Πρέπει να έχουμε 57 νεκρούς;

Γιάννης Πρετεντέρης: Αφού μιλάω;

Ράνια Τζίμα: Αφού μιλάς

 

Δες το στιγμιότυπο στο 6:20 του βίντεο:

Περισσότερα Εδω