Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα το τουρνουά μπάσκετ Flash Open 3on3 στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου μεγάλοι και μικροί έχουν συγκεντρωθεί για να απολαύσουν το αθλητικό γεγονός.

Να σημειωθεί ότι το τουρνουά διοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων και του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας, ενώ θα διαρκέσει τρεις μέρες, σήμερα, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, αύριο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Οι ηλιακές κατηγορίες των συμμετεχόντων είναι: 10-12, 13-15, 16-18, 19-35, over35 και γυναίκες.

«Παρών» και ο Λαρισαίος πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Δήμος Ντικούδης, ολυμπιονίκης, πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική Ελλάδος (2006), και κάτοχος, μεταξύ άλλων, του Τριπλ Κράουν (2007) με τον Παναθηναϊκό.

Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση γίνεται και για καλό σκοπό, καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα κατευθυνθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτό:

«Παρών» και ο Λαρισαίος πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Δήμος Ντικούδης, ολυμπιονίκης, πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική Ελλάδος (2006), και κάτοχος, μεταξύ άλλων, του Τριπλ Κράουν (2007) με τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω