Οι αλλαγές στην αγορά της Λάρισας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με αλυσίδες εταιρειών που ειδικεύονται σε διαφορετικούς τομείς να προτιμούν τη Λάρισα για να ανοίξουν τα νέα καταστήματά τους.

Μια από αυτές έρχεται να ανοίξει το δωδέκατο κατάστημά της στη βόρεια Ελλάδα όπου δραστηριοποιείται ως στιγμής κάνοντας άνοιγμα και στη Λάρισα. Πρόκειται για τα καταστήματα «CHICK IN Καλαϊτζή», μια αλυσίδα παραγωγής και εμπορίας κοτόπουλου, με μακροχρόνια παρουσία, εμπειρία και τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο χώρο.

Ένα καινοτόμο concept, που εξαρχής στηρίχτηκε στην υψηλή τεχνογνωσία σε σχέση με το κεντρικό προϊόν, το νωπό κοτόπουλο. Με νόστιμες προτάσεις από αγνό, καλής ποιότητα κρέατος. Τα καταστήματα CHICK IN Καλαϊτζή λειτουργούν είτε ως αμιγώς σημεία πώλησης νωπού κοτόπουλου και επεξεργασμένων-συσκευασμένων προϊόντων, είτε ως μεικτά καταστήματα από τα οποία οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν μια ευρύτατη γκάμα έτοιμων απολαυστικών γευμάτων.

Μετά από 4 καταστήματα στην Κατερίνη, δύο στη Θεσσαλονίκη, ένα στο Ωραιόκαστρο, το Λιτόχωρο, την Κοζάνη, την Χαλάστρα και τα Τρίκαλα, τώρα η «CHICK IN Καλαϊτζή», έρχεται να κατακτήσει και την λαρισινή αγορά.

Το κατάστημα στο οποίο γίνονται οι προετοιμασίες αυτό το διάστημα θα στεγαστεί στην γωνία της Βενιζέλου με την Ολύμπου, εκεί όπου μέχρι πρόσφατα στεγαζόταν ο φούρνος «Βενέτης».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω