Η μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα και τον θείο του επειδή τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος μιλά αποκλειστικά στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη.

Σε μία κατάθεση ψυχής, η μητέρα του ανήλικου που ήταν από τις πρώτες στιγμές στο πλευρό του, κάνει λόγο ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν βίαιος και στην ίδια, ενώ σημειώνει ότι το επεισόδιο βίας ενδεχομένως να προέκυψε από το γεγονός ότι ο πατέρας δεν έχει αποδεχτεί τη σεξουαλική ταυτότητα του παιδιού του.

«Με πήρε ο γιος μου τη Δευτέρα το βράδυ και μου ζήτησε βοήθεια. Μετά λιποθύμησε. Είχε φύγει από το σπίτι και είχε πάει στην πλατεία του χωριού. Ήταν σοβαρά τραυματισμένος και τώρα τον κρατούν μέσα για προληπτικούς λόγους. Μου είπε ότι τον χτύπησε ο πατέρας και ο θείος επειδή άργησε να επιστρέψει στο σπίτι. Ο μπαμπάς του δεν ήθελε να επιστρέψει στην πλατεία. Ο μπαμπάς ήξερε για την σεξουαλική ταυτότητα του γιου του από πέρσι, αλλά δεν το δεχόταν. Μου έριχνε εμένα τις ευθύνες, ότι εγώ φταίω» ανέφερε η μητέρα του 15χρονου στο T-live.

«Πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Το παιδί μου ήταν φοβισμένο και τρομοκρατημένο. Πόναγε στα πλευρά, πόναγε στον θώρακα, δεν ήταν να το ακουμπήσεις πουθενά. Δεν τον ρώτησα τίποτα» πρόσθεσε η μητέρα του 15χρονου.

Όπως σημείωσε, ο πρώην σύζυγός της είχε σηκώσει το χέρι του πολλές φορές επάνω της και την επιμέλεια των παιδιών της την είχε ζητήσει εκβιαστικά.

Δες όλα όσα είπε παρακάτω:

Διάβασε επίσης:

Πατέρας 15χρονου: «Ποιος σας είπε ότι χτύπησα τον γιο μου; Ήμουν ο πρώτος που δέχτηκα ότι είναι ομοφυλόφιλος»

Περισσότερα Εδω