Μήνυμα σε συγκεκριμένους αποδέκτες, ανθρώπους της τηλεόρασης έστειλε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την κατάρρευση της Μαρινέλλας στη σκηνή του Ηρωδείου. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι όλοι όσοι κουνούν το δάχτυλο από το πρωί και κάνουν λόγο για ανθρωπογαφία

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Από το πρωί ακούω διάφορα πράγματα περί ανθρωποφαγίας και θέλω να τοποθετηθώ. Χθες στο Ηρώδειο, από τους 4.000, οι 2.000 κατέγραφαν τη συναυλία, δεν την κατέγραφαν με την προοπτική να πέσει η Μαρινέλλα. Κατέγραφαν μία ιστορική στιγμή της Μαρινέλλας, δεν ήξεραν ότι θα καταρρεύσει. Θέλω να σας πω ότι είναι ανθρώπινο, το βίντεο να σταλεί από κινητό σε κινητό. Εμένα χθες μου εστάλη από επτά διαφορετικούς ανθρώπους που ήταν στο Ηρώδειο. Είναι σαφές, γνώμη μου, που από τη στιγμή που πήγε σε δημοσιογράφους, ανέβηκε στα social media, τα sites δε μπορούν να κρύψουν αυτό που όλοι βλέπουν στα social.

Καλώς από χθες το βράδυ και σήμερα, η τηλεόραση κι εμείς δεν δείχνουμε καθόλου τη στιγμή της κατάρρευσης. Γιατί δεν έχει ρόλο. Το έχετε δει όλοι κι εμείς το έχουμε δει. Το έχουμε δει όλοι παιδιά γιατί αν δεν θες δεν το βλέπεις. Η ανθρώπινη περιέργεια όταν καταρρέει ένας μύθος υπάρχει. Τώρα αν υπάρχει διαστροφή και κάποιος το είδε 100 φορές κι άλλος μία, δεν έχει να κάνει. Και ήταν για εμένα απόλυτα αντιληπτό ότι θα πήγαινε μέχρι τα sites. Κάποιοι θα μου πείτε ότι είναι και λίγο υποκριτικό. Μιλάμε για κάτι που δεν το δείχνουμε αλλά όλοι το έχουμε δει. Μεγαλύτερο κοινό από το διαδίκτυο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Την κατάρρευση μίας μεγάλης σταρ την παίζουν και μέσα του εξωτερικού. Δεν είναι σύνηθες ένας τόσο μεγάλος σταρ όταν καταρρέει στη σκηνή».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Πάντως, για να μην είμαστε υποκριτές. Σε όλον τον κόσμο, υπάρχουν στραβοπατήματα, λιποθυμίες καλλιτεχνών, γίνονται είδηση και παίζουν. Δεν γνωρίζουμε την κατάληξη αυτής της ιστορίας. Μπορεί η Μαρινέλλα σε λίγο καιρό να γελάει και να είναι ανάμεσά μας. Εγώ είπα το πρωί ότι δεν το δείχνουμε, τέλος! Όμως λέω ότι η λιποθυμία ενός μεγάλου σταρ παγκοσμίως είναι κάτι που δείχνεται παντού! Μιλάω για καλλιτέχνες».

«Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ζηλεύουν, κοροϊδεύουν ανθρώπους. Ανθρώπινα το αντιλαμβάνομαι. Όταν καταρρέει η Μαρινέλα στο Ηρώδειο είναι μία ιστορική στιγμή, μία δημοσιογράφος το ανεβάζει στα δικά της social. Το πήραν τα sites και καλά κάνανε. Το ότι η τηλεόραση δεν το δείχνει, ορθώς δεν το δείχνει. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ότι ξαφνικά δεν το έχει δει κανένας μας, το έχουν δει όλοι. Είναι η ίδια διαστροφή όταν βλέπουν εμένα στον δρόμο με τα παιδιά μου, με τη σύντροφό μου και το αποτυπώνουν και το στέλνουν στα sites. Μεγάλα ονόματα έχουν καταρρεύσει στη σκηνή και το έχουμε δει, όπως η Amy Whinehouse. Από την άλλη δεν πιστεύω ότι δεν είναι κακό γιατί δεν αφαιρεί τίποτα από το μεγαλείο της Μαρινέλλας μία ανθρώπινη στιγμή», κατέληξε ο παρουσιαστής στον ΑΝΤ1 που τόνισε ότι παρόμοια γεγονότα σε όλον τον κόσμο ανεβαίνουν.

Περισσότερα Εδω