Συνάντηση με φωτορεπόρτερ που συμμετέχουν στην έκθεση «Daniel» είχε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκος, με αφορμή τα εγκαίνια που θα γίνουν μεθαύριο, Παρασκευή. Η έκθεση αυτή, που πραγματοποιείται ένα χρόνο μετά την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε την περιοχή, αποτελεί φόρο τιμής στο έργο των φωτογράφων της Λάρισας, που κατέγραψαν τις καταστροφικές συνέπειες του φαινομένου.

Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν στην έκθεση είναι αποτέλεσμα πολλών ημερών έντονης δουλειάς των φωτορεπόρτερ της Λάρισας, οι οποίοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των γεγονότων, καταγράφοντας με τον φακό τους τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες.

Στην έκθεση συμμετέχουν με φωτογραφίες τους οι φωτορεπόρτερ: Θανάσης Καλιακούδας, Δημήτρης Καστανάρας, Βαγγέλης Κουσιώρας, Γιώργος Κυδώνας, Κώστας Μάντζιαρης, Βασίλης Ντάμπλης, Αποστόλης Ντόμαλης, Θάνος Παλούκας, Κώστας Τσιάρας.

Νέα ώρα εγκαινίων

Να σημειώσουμε ότι τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:30 (νέα ώρα), στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λαρισαίων, στην αίθουσα «Τάκης Τλούπας», ενώ η έκθεση θα έχει διάρκεια έως την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024 [ώρες λειτουργίας 11:00-13:30 και 17:00-20:30 (καθημερινά). Κυριακή κλειστά].

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω