Η ανάγκη ενίσχυσης της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής του Δήμου Ελασσόνας και της χώρας γενικότερα, καθώς ο πρωτογενής τομέας είναι από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της εθνικής και τοπικής οικονομίας, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας και ιδιαίτερα η στήριξη της κτηνοτροφίας απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ελασσόνας και της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Θανάσης Μπίζιος, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστο Κέλλα.

Ο κ. Μπίζιος, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Καραγιάννη Κωνσταντίνο, Στούπα Νικόλαο, Κυριάκου Κίμωνα επισκέφτηκε το γραφείο του λαρισαίου κυβερνητικού παράγοντα και αφού τον συνεχάρη για την παρουσία του σε ένα κρίσιμο Υπουργείο, όπως αυτό της Αγροτικής Ανάπτυξης, αντάλλαξαν απόψεις γύρω από την στήριξη του πρωτογενούς τομέα, της αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο δήμος Ελασσόνας στην αγροτική οικονομία, την ανάγκη ανάδειξης των ποιοτικών προϊόντων της επαρχίας κ.α. Χαρακτήρισε «ευτύχημα» για τον κτηνοτροφικό κλάδο το γεγονός ότι το χαρτοφυλάκιο της κτηνοτροφίας είναι στα χέρια του λαρισαίου κυβερνητικού παράγοντα, που είναι γνώστης των προβλημάτων αλλά και των προοπτικών ανάπτυξης του.

Ακόμη ο κ. Μπίζιος ζήτησε την συνδρομή του κ. Κέλλα στις επαφές και συναντήσεις που έχει με κυβερνητικά στελέχη για την προώθηση ζητημάτων που σχετίζονται με την ανάπτυξη της επαρχίας.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν σε μία εποικοδομητική συνεργασία στην πορεία, προς όφελος των αγροτών και κτηνοτρόφων της επαρχίας και του νομού γενικότερα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω