Δυναμικά ξεκίνησαν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι κτηνοτρόφοι του Ν.Μαγνησίας, οι οποίοι ακόμη περιμένουν τις αποζημιώσεις για την θανάτωση των ζώων τους τα οποία είχαν χτυπηθεί από την ευλογιά.

Σήμερα στις 11:00πμ ξεκίνησαν από το μπλόκο των αγροτών στο Αερινό Μαγνησιας και μαζί με τους αγρότες, οι οποίοι συμπαραστέκονται στον αγώνα των κτηνοτρόφων, έφτασαν στην πόλη του Βόλου, γύρω στις δυόμισι το μεσημέρι. Στην είσοδο της πόλης σταμάτησαν με παραταγμένα τα αγροτικά οχήματα αλλά και τα τρακτέρ και έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο!

Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν με πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου καταλήγοντας στο κτίριο της Π.Ε. Μαγνησίας, όπου και θα παραμείνουν έως ότου ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα τους.

Να σημειωθεί οτι λίγες ημέρες πριν, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χ.Κελλας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Astra, κατήγγειλε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για καθυστέρηση στην αποστολή των φακέλων με τα δικαιολογητικά των κτηνοτρόφων,προς το Υπουργείο ,με αποτέλεσμα οι ίδιοι να θεωρούν ότι εδώ κάποιος τους εμπαίζει! Από πλευράς Περιφέρειας και συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης κ.Αννα Μαρία Παπαδημητρίου, παρουσίασε όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι οι φάκελοι είχαν σταλεί στο Υπουργείο στην ώρα τους!

Οι κτηνοτρόφοι σκέφτονται να κατασκηνώσουν στον προαύλιο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας έως ότου πάρουν ξεκάθαρες απαντήσεις και φυσικά τα χρήματα τους.

ρεπορτάζ: Μαρία Κοντογιάννη

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω