Για την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου αλλά και τη σχέση που έχει μα τα δυο παιδιά του, Αέλια και Αρίωνα μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη.

«Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Είναι πολύ αξιοπρεπής, έχει πάντα μια ευγένεια και μια ευθύτητα και καθαρότητα σε αυτό που κάνει και νομίζω ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για το πρότζεκτ αυτό εφόσον αποφάσισε να το κάνει. Η ζωή με τα παιδιά τώρα είναι ίδια με πριν με τη διαφορά ότι τώρα είμαστε σαν single parents.

Πρακτικά δε με δυσκολεύει η διαδικασία, ο χρόνος με δυσκολεύει γιατί θα πρέπει να υπάρχει και μια ξεχωριστή προσοχή στο κάθε παιδί ξεχωριστά» είπε.

«Όταν πρωτογεννήθηκε η Αέλια αισθάνομαι ότι συνεννοηθήκαμε με τα μάτια από την πρώτη στιγμή. Με τον Αρίωνα, ίσως γιατί είναι αγόρι, ίσως γιατί είναι το δεύτερο παιδί, ίσως και τα δυο, ήταν πιο πολύ κοντά στη μαμά του. Μου έδινε μια σημασία πολύ συγκεκριμένη, σαφή και λίγη. Από όταν έγινε 2 κι έπειτα ξαφνικά αρχίσαμε να χτίζουμε τη σχέση μας.

Τώρα έχω μια σαφή, πραγματική, ειλικρινή σχέση και με τους δυο, πολύ διαφορετική» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Κρατερός Κατσούλης.

Περισσότερα Εδω