Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία μίλησε για όλα και για όλους.

Η στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, μεταξύ άλλων, διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει συζητήσει με τη Φαίη Σκορδά για τη νέα της εκπομπή στο Mega, ενώ μίλησε και για τις προτάσεις που έχεις δεχτεί μέχρι στιγμής.

«Γλυκόπικρα είναι τα συναισθήματα τώρα στο τέλος της σεζόν, γιατί η στεναχώρια στο τέλος είναι ανάλογη του πόσο καλά έχεις περάσει. Η Ελένη είναι πολύ σαρωτική, αλλά θα μου λείψουν όλα, η ομάδα, οι συνεργάτες, ήταν μια ωραία τριετία. Για εμάς δεν ήταν μια δύσκολη σεζόν γιατί δεν μπλεχτήκαμε σε όλον αυτό τον αγώνα της επικράτησης στην τηλεθέαση. Περάσαμε πολύ ωραία», είπε αρχικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

«Είμαι σε συζητήσεις για το δικό μου τηλεοπτικό μέλλον. Μου έχει γίνει μια πρόταση που θέλω πάρα πολύ να τη δεχτώ αλλά η προσωπική μου ζωή και η οικογένειά μου, μου δημιουργεί κάποιες δυσκολίες εκεί. Επειδή είμαι διαζευγμένη και έχω δύο Σαββατοκύριακα τα παιδιά, όσο μπορώ προσπαθώ να τα περνάω χρόνο μαζί τους. Η πρόταση ήταν πολύ τιμητική», αποκάλυψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να μείνω και εκτός τηλεόρασης, δεν είναι αυτοσκοπός γιατί είμαι δημοσιγοράφος και όχι παρουσιάστρια». 

Τέλος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου διάψευσε τις φήμες που τη θέλουν να συνεργάζεται με τη Φαίη Σκορδά, λέγοντας: «Δεν ξέρω από πού τα ακούτε αυτά, εγώ με τη Φαίη δεν έχω συναντηθεί, δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Είναι μια πρόταση που δεν μου έχει γίνει, οπότε δε ξέρω πώς πρέπει να τη σκεφτώ ακριβώς».

Περισσότερα Εδω