Σε ένα άγριο ξέσπασμα προχώρησε ο Στηβ Μιλάτος στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής εξόδου του.

Το γνωστό μοντέλο, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τον Fipster, ξέσπασε για όλα όσα σχολιάστηκαν ή λέγονταν όταν εκείνος βρισκόταν στο κρατητήριο. 

«Αποφάσισα να μην κάνω το χατίρι σε κάποιους ανθρώπους και να μην αφήνω πράγματα ασχολίαστα. Αν έχουν φαγούρα τους ξύνω. Όταν μπεις στα παπούτσια μου (για τον λόγο που είναι ιδιαίτερα έντονος) θα μπορείς να τα δέσεις και να απαντήσεις. Όταν κάποιος δεν έχει περάσει αυτά που έχω περάσει, τα σχόλια, τα προβλήματα στη δουλειά μου, τα προβλήματα στην προσωπική μου ζωή δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου από κανέναν. 

Η προσωπική μου άποψη ήταν αυτή για τον Fipster. Επειδή είπα την προσωπική μου άποψη, δεν άρεσε σε κάποιον; Χε@@@. Όταν εγώ ήμουν μέσα στο κρατητήριο, πώς έβγαινε ο καθένας και έλεγε το μακρύ και το κοντό του; Απάντησα σε κάποιον; Πρόσβαλα κάποιον; Έχω βγει να προσβάλλω ποτέ κάποιον ή να τον χρησιμοποιήσω για να ανέβω στη ζωή μου;

Όλα τα σκ@τά τα έχω φάει μόνος μου. Εγώ πείνασα, εγώ έχασα την κηδεία της γιαγιάς μου, εγώ άφησα την μάνα μου. Εμένα σεβάστηκε κανείς ότι η μάνα μου κόντεψε να πεθάνει; Μπράβο σας, κάνετε το ρεπορτάζ σας όταν ήμουν μέσα, όταν βγήκα; Πού ήσασταν όλοι τότε; Δεν βγαίνω για να πω κάτι και να συζητηθεί, λέω αυτό που με τρώει μέσα μου. Και εύχομαι να μη βιώσουν τέτοιο πόνο που έχω βιώσει και να μάθει τι σημαίνει να είσαι στον πάτο» ξέσπασε ο Στηβ Μιλάτος.

 

Περισσότερα Εδω