Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Santa Walk Farsala στη Νύχτα Των Ευχών την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 που διοργάνωσε ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων με τη συμμετοχή των Δρομέων Φαρσάλων (Running Team Farsala).

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου , μικρά παιδιά , έφηβοι, και γονείς , όλοι μαζί περπάτησαν στους δρόμους της πόλης φορώντας σκουφάκια του Αϊ Βασίλη , δημιουργώντας μια πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης , στη Πλατεία Δημαρχείου ο Dj έπαιζε μουσική , και οι επιχειρήσεις – χορηγοί προσέφεραν κεράσματα σε όλους.

Στον τερματισμό ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος μοίρασε λαχνούς  και 50 τυχεροί κέρδισαν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια διαρκείας για την ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΛ έτους 2024, αξίας 100 € , μια μεγάλη προσφορά της ΠΑΕ ΑΕΛ προς τον Εμπορικό Σύλλογο και τους φίλους της ομάδας ΑΕΛ.

Στη συνέχεια όλοι μαζί φώτισαν τον ουρανό με τα φαναράκια και δίνοντας χρώμα στο σκοτάδι έστειλαν την δική τους ευχή ψηλά στον ουρανό, δημιουργώντας μια βραδιά μαγευτική!

Δείτε φωτογραφίες:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στα μέλη της Running Team Farsala για την άψογη συνεργασία , στο Επιμελητήριο Λάρισας για τη συνεχή στήριξή του , στον Δήμο Φαρσάλων και στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων για τη συνεργασία   και για την σημαντική υποστήριξη.

Επίσης ευχαριστεί θερμά:

  1. Την ΠΑΕ ΑΕΛ για τη σημαντική προσφορά προς το σύλλογο
  2. Τις Επιχειρήσεις ΧΟΡΗΓΟΥΣ :
  • Baristas Coffee
  • DeTox Farsala
  • Ζαχαροπλαστείο Καταραχιάς
  • Κατάστημα ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ

Για την συμμετοχή  και την  υποστήριξη  τους στην δράση του συλλόγου.

Τέλος , ευχαριστεί για τη βοήθεια , τους :

  1. Νταραγιάννη Γεώργιο
  2. Κατάστημα Different
  3. Καραγκούνη Θάλεια
  4. Αντωνόπουλο Κων/νο
  5. Την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Φαρσάλων
  6. Τον Αϊ Βασίλη  για την ξεχωριστή πινελιά που χάρισε στην εκδήλωση με την εμφάνιση του.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω