Μοιράσου το αρθρο!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι επιθεωρήσεις, σε Υπηρεσίες της Διευθύνσεως του Νομού μας και συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου. Ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού Μαγνησίας, Μιλτιάδης Αλεξάκης, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει, για μία ακόμη φορά, τον ζήλο αλλά και τον επαγγελματισμό του Αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού. Οι επιθεωρήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των προγραμματισμένων τακτικών ελέγχων που προγραμματίζονται από την Ηγεσία του Σώματος, αποσκοπώντας στη διασφάλιση της αποτελεσματικής εκπλήρωσης των καθηκόντων και των υποχρεώσεων της κάθε Υπηρεσίας αλλά και του κάθε Αστυνομικού ξεχωριστά.

«Η επιτυχής ολοκλήρωση των επιθεωρήσεων των Υπηρεσιών αυτών, επιβεβαιώνει έμπρακτα το έργο που συντελείται αθόρυβα από όλα τα στελέχη τους, με κυρίαρχο στόχο, την εξυπηρέτηση των πολιτών και τη εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειάς τους»όπως υπογράμμισε ο κύριος Αλεξάκης.«Οι προσπάθειες όλων των Αστυνομικών, για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πολίτες, είναι μια διαδικασία συνεχής και αδιάκοπη, τα αποτελέσματα των οποίων καθημερινά αξιολογούνται και μας βοηθούν όλους να γινόμαστε καλύτεροι», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τους Διοικητές των Υπηρεσιών αυτών αλλά και όλο το Αστυνομικό προσωπικό τους που δίνει τον καλύτερό του εαυτό, πολλές φορές μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες, όπως τόνισε, ενώ έσπευσε να υπογραμμίσει και την έμπρακτη στήριξη σε κάθε προσπάθεια που βελτιώνει την ποιότητα των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών, προς όφελος εντέλει, της ιδίας της κοινωνίας.

Περισσότερα Εδω