Μοιράσου το αρθρο!

Με προσωπική επιλογή του προέδρου του Πασοκ Νίκου Ανδρουλακη ανακοινώθηκε επίσημα από τον ίδιο  ο Φοροτεχνικος Δημητρης Τσιμπανακος ως υποψήφιος Βουλευτης στην Μαγνησία Τους δυο άνδρες τους συνδέουν κοινοί αγώνες απο την περίοδο που ήταν φοιτητές στην Θράκη δίνοντας κοινούς αγώνες για την δημοκρατική παράταξη

ο Δημητρης Τσιμπανακος μετά την ανακοίνωση του ευχαρίστησε το Πρόεδρο του Πασοκ Νικο Ανδρουλακη για την τιμητική πρόταση λέγοντας τα εξής

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση-πρόκληση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κίνημα Αλλαγής στο Νομό Μαγνησίας.

Με τον Νίκο Ανδρουλάκη μας συνδέουν οι αξίες της σοσιαλδημοκρατίας καθώς και η ανάγκη για διαγενεακή δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας μας πριν από 20 και πλέον χρόνια στη Θράκη, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.

Αυτές οι ίδιες αξίες, επίκαιρες όσο ποτέ σήμερα, και με το Νίκο Ανδρουλάκη πια στο τιμόνι της παράταξης μαζί με ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις μιας δημοκρατικής ανατροπής απέναντι στην τοξικότητα και στη σύγκρουση χωρίς περιεχόμενο και αποτέλεσμα για τους πολίτες.

Θα αγωνιστώ μαζί με όλους τους άξιους συνυποψηφίους που επιλέχτηκαν, με όλες μου τις δυνάμεις, για την ανάδειξη των ζητημάτων της περιοχής μας και τη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας στη Μαγνησία.

Η έλλειψη βουλευτικής εκπροσώπησης απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Μαγνησία και τις Σποράδες είναι κάτι παραπάνω από φανερή τα τελευταία χρόνια.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!
Καλό μας Αγώνα!

#magnesiamprosta

https://tsimpanakos.blogspot.com/2023/01/blog-post_3.html?m=1

Περισσότερα Εδω