Μετά την αναρτημένη φωτογραφία πριν δύο εβδομάδες όπου για πρώτη φορά έκανε εμφάνιση και μάλιστα στα πάτρια εδάφη μετά την καταγγελία σε βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου, ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής και ηθοποιός σε καφετέρια της Λάρισας που άνοιξε κολλητός του φίλος, ο Αλέξης Γεωργούλης εθεάθη ουσιαστικά για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο, σε νησί της Ελλάδας.

Ο φωτογραφικός φακός τον “έπιασε” να κάνει τις διακοπές του στην Κύθνο, μαζί με την καλή του φίλη και γνωστή ηθοποιό, Βίκυ Σταυροπούλου.  Παρέα απόλαυσαν το φαγητό τους μακριά από τα πολλά αδιάκριτα βλέμματα. Όπως όλα δείχνουν ο Γεωργούλης μπαίνει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως η Βίκυ Σταυροπούλου, σε δηλώσεις της στην εκπομπή με παρουσιάστρια την κόρης της, το «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, είχε πει για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Αρχικά εννοείται και θεωρώ περιττό να πω ότι πάντα είμαστε με τους ανθρώπους, αν έχουν υπάρξει θύματα, πάντα είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό. Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή μιας επιθετικότητας ή μιας βίας ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω. Πήρα ένα ταξί και μου είπε, “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του”. Φυσικά δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο. Δεν μου είναι όμως καθόλου εύκολο».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω