Αγαπητοί φίλοι…

Η προεκλογική μας αυτή επαφή, καθώς αυτός είναι ο λόγος της παρούσας προσωπικής μου επιστολής, μας βρίσκει στη σκιά της πρόσφατης βιβλικής καταστροφής της Θεσσαλίας. Μας βρίσκει όλους συντετριμμένους, απογοητευμένους, εξοργισμένους και ανήσυχους.

Τα συναισθήματα αυτά με έκαναν να σκεφτώ και να αποφασίσω πως θα πρέπει να συμβάλλω ακόμα περισσότερο, με τις όποιες δυνάμεις και γνώσεις διαθέτω, ώστε να μετατρέψουμε την απογοήτευση, την οργή και την ανησυχία, σε αγώνα δημιουργίας και προστασίας του κοινού μας σπιτιού, της Θεσσαλίας.

Η καρδιά της Ελλάδας σταμάτησε να χτυπά, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ίδια τη χώρα. Τώρα λοιπόν είναι αναγκαίο ο καθένας από μας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να την θέσουμε εκ νέου σε λειτουργία. Το οφείλουμε, πρωτίστως, στην επόμενη γενιά που ακολουθεί. Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας, που τόσο πολύ έχουν ταλαιπωρηθεί την τελευταία δεκαετία, καθώς έζησαν και αυτά, όπως κι εμείς, ασύλληπτες καταστροφές σε πολλά επίπεδα της κοινωνικής μας οργάνωσης. Καταστροφές οι οποίες έχουν λάβει πλέον οικουμενικό χαρακτήρα.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκα έντιμα και καθαρά με στόχο να δικαιώσω την επιλογή σας και την απόφασή σας να με στείλετε ως εκπρόσωπό σας στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Θεσσαλίας.

Στην πλειοψηφούσα ομάδα του Κώστα Αγοραστού ανέλαβα συγκεκριμένους ρόλους και αποστολές, τις οποίες έφερα εις πέρας, βοηθώντας πραγματικά τους Θεσσαλούς πολίτες.

Εμφορούμενος από την επαγγελματική μου εμπειρία, κατορθώσαμε στην πρώτη αθλητική περιφέρεια της χώρας να διοργανώσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας ως Περιφέρεια Θεσσαλίας, έναν Διεθνή Ποδηλατικό Αγώνα (Tour of Thessaly), με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από πολλές χώρες του κόσμου, έχοντας ως στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος. Κατορθώσαμε με τον τρόπο αυτό να ταξιδέψουμε τη Θεσσαλία σε πολλές γωνιές του πλανήτη και να ενδυναμώσουμε ουσιαστικά το brand της.

Θα μπορούσα να απαριθμήσω αναλυτικά τα εκατοντάδες έργα που ολοκληρώσαμε ως Περφέρεια Θεσσαλίας και όλα αυτά για τα οποία αγωνίστηκα προσωπικά ως επικεφαλής του Αθλητικού Τομέα της Περιφέρειας.. Δεν είναι ο στόχος μου αυτός.

Στόχος μου ήταν και παραμένει η αθόρυβη δουλειά που όμως φέρνει αποτελέσματα και δημιουργεί προστιθέμενη αξία στον τόπο μας. Νιώθω λοιπόν βαθιά ικανοποίηση γιατί ξέρω πως αυτό είναι κάτι που το έχουμε καταφέρει. Νιώθω επίσης ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση γιατί όλες αυτές οι επιτυχίες έγιναν χωρίς να χρειαστεί να αλλοιώσω καθόλου τον χαρακτήρα μου. Διατηρώ τις ίδιες αρχές με τις οποίες πορεύομαι εδώ και χρόνια στη ζωή μου.

Σας καλώ λοιπόν, αν κι εσείς διακρίνετε τα ίδια χαρακτηριστικά, να με στηρίξετε ξανά, δίνοντάς μου τη δυνατότητα στις 8 Οκτωβρίου να συνεχίσω όλα αυτά που έχουμε ξεκινήσει.

Τώρα είναι η ώρα που εσείς αποφασίζετε!

Με εκτίμηση,

Κώστας Καλαμπάκας / υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λάρισας με τη “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών” και τον Κώστα Αγοραστό

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω