Η Ανθή Βούλγαρη διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, όπως έγινε γνωστό σήμερα μέσα από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega. Η γνωστή δημοσιογράφος ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ωστόσο τα test στα οποία υπεβλήθη δεν έδειχναν θετικό αποτέλεσμα.

Σήμερα, η Ανθή Βούλγαρη περιέγραψε τα συμπτώματά της, δηλαδή ότι έχει ανεβάσει 38 πυρετό, έχει φοβερό πόνο στα κόκκαλα και νιώθει σαν να περνάει γρίπη. Η ίδια έκανε και ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Παιδιά ο covid χτύπησε τελικά και την δίκη μου πόρτα ..έδειξε θετικό πέντε μέρες μετά αφού ήρθα σε επαφή με κρούσμα .. διπλά εμβολιασμένη (δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω την τρίτη δόση ) προς το παρόν το περνάω σαν γρίπη ..η αλήθεια είναι πως χθες με έπιασε τρόμος αλλά με καθησύχασαν οι γιατροί μου ..Να προσέχετε πολύ !!Να ακούτε το σώμα σας… Αν έχετε και την παραμικρή υποψία ακόμη και αν το τεστ δείχνει αρνητικό μείνετε σπίτι ..εμένα μέχρι και χθες όλα έδειχναν αρνητικά ..αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους είναι καραντίνα! Παιδιά πάμε δυνατά !!»

Η Ανθή Βούλγαρη ανέβασε και το θετικό self test που έκανε.

Περισσότερα Εδω