«Μεγάλη τιμή η θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αλλά οι ευθύνες ακόμη μεγαλύτερες» δήλωσε ο Χρήστος Κέλλας από το πολιτικό του γραφείο στη Λάρισα, όπου παρευρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής για συναντήσεις με πολίτες και φορείς του νομού μετά την τοποθέτησή του στο ΥΠΑΑΤ.

«Είμαι διατεθειμένος να εργαστώ με όλους μου τις δυνάμεις, να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, αλλά ακόμη περισσότερο να είμαι δίπλα στον κόσμο για να λύσουμε πολλά προβλήματα. Η Θεσσαλία τα τελευταία τρία χρόνια έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από την κλιματική αλλαγή. Το κράτος στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον κόσμο, έκανε το χρέος του και θα συνεχίσει να το κάνει» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημείωσε πως αυτή «αποδεικνύει τη μεγάλη αξία που δίνει η Κυβέρνηση στον πρωτογενή τομέα». «Αυτά που συζητήσαμε είναι η αναμόρφωση της ΚΑΠ, η οποία θα ξεκινήσει άμεσα, αλλά και η προετοιμασία της νέας ΚΑΠ που αρχίζει το 2027. Συζητήσαμε τα θέματα του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΛΓΑ. Επίκειται αναμόρφωση κι εκσυγχρονισμός του κανονισμού του ΕΛΓΑ, γιατί η κλιματική αλλαγή έχει δημιουργήσει νέα προβλήματα…» είπε.

Τέλος, όπως υπογράμμισε, «η κατεύθυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μία, να πληρώνονται αυτοί που παράγουν. Η Ελλάδα έχει κτηνοτροφία, έχει αλιεία, έχει φυτική παραγωγή. Οι προοπτικές είναι πολύ καλές. Εδώ είμαστε κι έχουμε πολλή δουλειά».

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω