Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα, μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου, το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια λιποθύμησε και μέσα σε 45 λεπτά μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία».

Το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε πληροφορίες από δικό του ρεπορτάζ για το χρονικό του επεισοδίου της Μαρινέλλας.

«Έχω ακούσει από χθες το βράδυ διάφορες αηδίες για το ποιος τη στενοχώρησε, αν ήταν στενοχωρημένη ή δεν ήταν. Θα σας πω την αθέατη πλευρά από τα παρασκήνια, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι έχω φίλους. Η Μαρινέλλα στις 8 η ώρα είναι στη σκηνή του άδειου Ηρωδείου με μπικουτί και κάνει την τελευταία της πρόβα. Υπάρχει ένας ελαφρύς πονοκέφαλος, μία ελαφριά αδιαθεσία. Όμως όπως μου περιγράφουν, η Μαρινέλλα είναι στρατιώτης, πάει πρώτη στην πρόβα και φεύγει τελευταία» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής στο «Πρωινό».

«Στο πρώτο ανέβασμα στη σκηνή που την ανέβασαν δύο συνεργάτες. Είναι 86 χρονών, προφανώς σκηνικά πάντα την κρατάνε κάποιοι, όμως λέει ανεβαίνοντας στη σκηνή. «Ρε παιδιά λίγο το πόδι μου», αυτό είπε ανεβαίνοντας στη σκηνή. Παραπονέθηκε ότι είχε έναν πόνο ή ένα μούδιασμα στο πόδι. Είναι ένα σημάδι εγκεφαλικού που έρχεται ή ξεκινάει και δημιουργείται» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, επικαλούμενος ανθρώπους που βρίσκονταν στο Ηρώδειο.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, πρόσωπα πίσω από τη σκηνή αντιλαμβάνονται ότι η Μαρινέλλα φαλτσάρει στο δεύτερο τραγούδι. Στο τρίτο τραγούδι τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με τους θεατές να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πρόβλημα. Όταν η τραγουδίστρια έπαθε το εγκεφαλικό, ανεβαίνουν αμέσως στη σκηνή η κόρη της Τζωρτζίνα με την εγγονή της που βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις του Ηρωδείου

Δες όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Μαρινέλλα στο βίντεο:

Περισσότερα Εδω