Αγωνία για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, καθώς η σπουδαία ερμηνεύτρια κατέρρευσε στην σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού την στιγμή που τραγουδούσε.

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε την στιγμή που ερμήνευε το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της στη συναυλία – το τραγούδι με τίτλο «Εγώ και Εσύ». Ερμηνεύοντας τον στίχο «Θεέ μου μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε», άρχισε να παραπατά και στο τέλος σωριάστηκε πάνω στην σκηνή.

Η συναυλία διακόπηκε και οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να αποχωρούν από τον χώρο του αρχαίου ρωμαϊκού θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν από τους υπευθύνους του χώρου.

Η Μαρινέλλα διακομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, το ιατρικό ανακοινωθέν του οποίου κάνει λόγο για «σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία)».

@ekklisiaonline Μαρινελλα ατυχημα Ηρωδειο#fyp #marinella #atyxim #irodio ♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο Υγεία αναφέρει:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Περισσότερα Εδω