Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στο Αίγιο το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουλίου η Μαρίτα Αγγελοπούλου, η 43χρονη επιχειρηματίας εστίασης, γνωστή στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και τα όσα μετέδωσαν τα τοπικά Μέσα, πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Μαρίτα Αγγελοπούλου – Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη

Το 2019 η Μαρίτα Αγγελοπούλου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Βιογραφίες» στο κανάλι της Πάτρας, «Super Β».

«Είμαι ένας ταπεινός άνθρωπος και για αυτό πιστεύω ότι ο κόσμος με αγαπά πάρα πολύ και κυρίως οι γυναίκες. Η ομορφιά της ψυχής είναι μεγάλο πράγμα κι αυτό βγαίνει στον κόσμο. Το να χαρίζεις το χαμόγελό σου καθημερινά στους ανθρώπους είναι τόσο όμορφο», είχε δηλώσει για την προσωπικότητά της.

Μιλώντας για την μεγάλη της αδυναμία, τον αδερφό της Γιώργο, η Μαρίτα Αγγελοπούλου είχε αναφέρει: «Είμαι πολύ περήφανη για τον αδερφό μου, έχουμε γίνει ”ένα” και συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Με βοηθάει και τον βοηθάω. Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με κάποιον άλλον τόσο καλά, μόνο με τον αδερφό μου μπορώ να έχω επιχειρηματική συνεργασία».

Μαρίτα Αγγελοπούλου – Η αδυναμία στον αδερφό της, Γιώργο

Μερικά εικοσιτετράωρα πριν βρεθεί νεκρή στο σπίτι της, η Μαρίτα Αγγελοπούλου είχε εκφράσει για άλλη μια φορά την αγάπη της προς τον αδερφό της Γιώργο. Αυτή έμελλε να είναι η τελευταία της ανάρτηση στα social media πριν τον θάνατό της.

«Ο αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημαδομαθηματικά. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να θα σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι).Αλλά Αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος ένα είναι βέβαιο: θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι απ’ αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας». Όμως, μια στο τόσο, θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες. Και τότε, θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή –αν είσαι γνήσιο θηλυκό- μια οδυνηρή νυχιά …. Για σένα George Angelopoulos! Η ερωτευμένη……πάντα μαζί σου Μαριτα Αγγελοπουλου», είχε γράψει η 43χρονη επιχειρηματίας.

Μαρίτα Αγγελοπούλου – Η δολοφονία του πατέρα της

Στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, ο πατέρας της – καθηγητής μαθηματικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης, έπεσε νεκρός όταν του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου έξω από το σπίτι του. Στη συνέχεια οι δράστες συνελήφθησαν, όπου και ομολόγησαν πως τον σκότωσαν εκτελώντας εντολή, έχοντας πληρωθεί.

«Νοερά κάθε μέρα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου, υπάρχει ο πατέρας μου. Η δολοφονία του πατέρα μου, άλλαξε τη ζωή μου. Ένιωσα ότι πήρα τη ζωή στα χέρια μου μετά από αυτό το τραγικό περιστατικό. Για μένα δεν έχει πεθάνει ο πατέρας μου. Θα ζει και θα ζει για πάντα. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν, μόνο την οικογένειά μου. Δεν είμαι πάντα χαμογελαστή, αυτό είναι μια βιτρίνα. Είμαι άνθρωπος κι εγώ και υπάρχουν μέρες που η ψυχολογία μου δεν είναι καλή», είχε δηλώσει το 2019 η Μαρίτα Αγγελοπούλου.

Τις επόμενες ώρες, το πόρισμα της νεκροψίας θα δώσει απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατο της 43χρονης, ο οποίος βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, αλλά και τους ανθρώπους που είχαν βρεθεί δίπλα της, ως φίλοι ή συνεργάτες.

Περισσότερα Εδω