Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για να τοποθετηθεί δημόσια και να ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου, σχετικά με την αποχώρησή της από το «Πρωινό».

Ο παρουσιαστής του ANT1 είχε πει χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Δεν είχα κάτι να της πω για να το ακούσει ή κάτι να της πω για να μην το ακούσει».

«Πού μπορεί να αποσκοπεί μετά από έναν χρόνο; Γιατί να ξαναδημιουργηθεί αυτή η δήλωση; Τα γεγονότα που συνέβησαν ήταν ακριβώς το αντίθετο. Την ημέρα που εγώ έφτασα στα όρια μου. Κάτι έγινε, καλή ώρα στο πλατό, εκείνη την ώρα. Έφτασα στα όρια μου, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία στο πλατό, δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αν θυμάστε καλά. Αποχώρησα από το κλείσιμο της εκπομπής. Την ώρα που έφευγα από το πλατό γύρισαν και μου είπαν «Πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες». Να προσέχουμε κιόλας γιατί δεν τιμά και το ίδιο κανάλι αν με έδιωξε, επειδή είπα ότι έχασα την υπομονή μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε ιδιωτικά συμφωνητικά που έχουμε υπογράψει» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

«Διαψεύδω για δεύτερη φορά ότι δεν ισχύει αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Καταλαβαίνω πού αποσκοπεί, για να αποποιηθούν κάποιες ευθύνες» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω