Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Μπίλλη σε βάρος του επίσης περιφερειακού συμβούλου Τάσου Τσιαπλέ.

Όπως τονίζει σε σχετική δήλωσή της η κ. Μπίλλη, αφορμή στάθηκε η “αήθης επίθεση” που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου στις 19 Μαΐου.

Αναλυτικά η δήλωσή της: “Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές εναντίον του επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας ” κ. Αναστασίου Τσιαπλέ για την αήθη επίθεση που δέχθηκα κατά την διάρκεια της Τηλεσυνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας της 19ης Μαΐου 2021.

Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας, Στέλεχος του Κινήματος ” ΕΛΛΗΝΕΣ” του κ.Ηλία Κασιδιάρη ( Τομέας Παιδείας και Θρησκευμάτων ) καταγγέλλω την προσπάθεια κατασυκοφάντησής μου από τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ.

Οι Αρχές και οι Αξίες οι οποίες διέπουν το ιδιωτικό και δημόσιο πρόσωπό μου , η αυστηρή προσήλωσή μου στο Σύνταγμα των Ελλήνων και στην τήρησή του καθώς και η υπέρτατη ιδέα που καθοδηγεί τον πολιτικό μου αγώνα, το Έθνος των Ελλήνων, δεν συνάδουν με τους ψευδείς και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης -ΚΚΕ προς εμέ.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω