Με σύνθημα « Μαζί πιο δυνατές» και ροζ μπαλόνια, σε μια ποδηλατάδα αφιερωμένη στις γυναίκες και ειδικότερα το μήνα Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν σήμερα, το απόγευμα της Τρίτης, στην Κεντρική πλατεία για την 7η ποδηλατική διαδρομή.

Η ποδηλατάδα διέσχισε τη Μεγάλου Αλεξάνδρου, τη Μανδηλαρά, την Παπαναστασίου, τη Μανωλάκη, τη Γεωργιάδου και κατέληξε στο Μύλο του Παππά. Στο ίδιο μέρος κατέληξε και η περιπατητική διαδρομή (πεζόδρομος Παπαναστασίου, Βενιζέλου, Σκυλοσόφου, Μητροπολίτου, Αρσενίου, Φιλελλήνων, Γεωργιάδου), που σχεδιάστηκε για όσους δε διέθεταν ποδήλατο.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης κι ως σύμβολο αφύπνισης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, το κτίριο του Μύλου του Παππά φωταγωγήθηκε σε χρώμα ροζ.

Η ποδηλατάδα διοργανώθηκε από το Δήμο Λαρισαίων και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Λάρισας, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών, με την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας και τη συμμετοχή του προγράμματος «Άθληση και Γυναίκα».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω