Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με αφορμή όσα είπε στην τελευταία του μαγειρική εκπομπή, σχετικά με μια πιθανή συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά, δέχτηκε μια “παρατήρηση” από τον Νίκο Συρίγο.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του πρότεινε να φοράει και στη δική τους εκπομπή την ποδιά του για να αρχίσει να μιλάει, μιας και τηλεοπτικά είναι πολύ πιο λιγομίλητος.

«Είχα κάνει μια κουβέντα με τον Νίκο τότε, πολύ ποδαράτη. Μια διερευνητική κουβέντα κάναμε, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Σε αυτήν την κουβέντα με ρώτησε αν θα έκανα κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε ότι θα έπαιρνα τη θέση της Βάνιας. Δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο, με ρώτησε διερευνητικά», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και συνέχισε: «Εγώ τρέμω για το Σαββατοκύριακο που θα βγει ο Νίκος και τι θα πει το στόμα του. Οπότε, ας το αφήσουμε να περάσει».

Εκείνη τη στιγμή, παρενέβη ο Νίκος Συρίγος σχολιάζοντας: «Εγώ έχω να κάνω μια παρατήρηση, σοβαρή, που θα βοηθήσει και την εκπομπή. Μήπως να φοράς ποδιά και εδώ; Γιατί με το που βάζεις την ποδιά αρχίζεις και μιλάς και τα λες; Μήπως να φορέσεις την ποδιά σου, να αρχίσεις να τα χώνεις για να κάνουμε εμείς τα νούμερα και να αφήσεις το youtube;».

Περισσότερα Εδω