Η γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου, την οποία απολαμβάνουμε φέτος στην πετυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την πολυταξιδεμένη ζωή της και τι ήταν αυτό που την κράτησε στον χώρο της υποκριτικής.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα πολλά πράγματα έχω κάνει πολλά λάθη» δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στην περιπετειώδη ζωή της. «Παίρνοντας τη βαλίτσα σου και φεύγοντας, ελπίζεις ή και απαιτείς οι άλλοι να σε καταλαβαίνουν και πολλές φορές αυτο δεν γίνεται» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ερωτηθείσα για τα πολλά της ταξίδια, η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανέφερε πως έμεινε στην Κωνσταντινούπολη για δύο χρόνια, και για οικονομικούς λόγους αλλά και συνάμα ήταν μία πρόκληση για εκείνη, γιατί δηλώνει μία εκτίμηση απέναντι στους Τούρκους κινηματογραφιστές.

Αναφορικά με τις όποιες δυσκολίες έχει περάσει, λέει χαρακτηριστικά πως «κοιμάται καλά τα βράδια» αλλά το έχει δουλέψει για να φτάσει σε αυτό το σημείο και τονίζει πως όσους ανθρώπους και αν έχουμε δίπλα μας, όσο και αν η κοινωνία είναι υπέρ μας, πάντα μόνοι μας πέφτουμε και μόνοι μας οφείλουμε να ξανασηκωθούμε.

 

Σε ό,τι αφορά την υποκριτική και τι ήταν αυτό που την κράτησε στον χώρο, η Αντιγόνη Κουλουκάκου απαντά πως μέσω της υποκριτικής «ξορκίζει κάτι το οποίο την κατατρέχει από την παιδική ηλικία» ωστόσο δεν μπορεί να εξηγήσει τι είναι αυτό.

Περισσότερα Εδω