Συναγερμός έχει σημάνει στη Σύμη για τον εντοπισμό του γνωστού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει «ανθρωποκυνηγητό» για να τον βρουν ενώ το θέμα κυριαρχεί και στα βρετανικά media.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 67χρονος είχε βγει για περπάτημα και πιθανολογείται ότι έπεσε από μεγάλο ύψος στο νησί και όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του.

«Το γνωρίζουμε από εχθές το απόγευμα. Είναι στο νησί με τη σύζυγό του για διακοπές και φιλοξενούνται σε φιλικό σπίτι. Αυτή τη στιγμή είναι εδώ κλιμάκιο της αστυνομικής υπηρεσίας με σκύλους, drone και περιμένουν και ελικόπτερο. Οι τοπικές Αρχές από το απόγευμα της Τετάρτης δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν. Η παραλία που επισκέφθηκε, είναι μια παραλία που δεν είναι προσβάσιμη, μπορείς να πας μόνο με βάρκα ή με τα πόδια από ένα μονοπάτι. Λένε ότι επέστρεψε από εκεί και κάποιοι τον είδαν σε μια στάση και από τότε αγνοείται», είπε ο Λευτέρης Παπακαλοδούκας στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου. 

Ποιος είναι ο Μάικλ Μόσλεϊ

Ο Μάικλ Μόσλεϊ είναι 64 ετών και γεννήθηκε στην Καλκούτα της Ινδίας. Είναι εγγονός επισκόπου, ενώ ο πατέρας του ήταν τραπεζίτης με αποτέλεσμα ο ίδιος να σπουδάσει οικονομικά.

Μετά τις σπουδές τους τα οικονομικά, εργάστηκε στον εν λόγω τομέα για δύο χρόνια. Όμως είχε πάθος με την ιατρική και ήθελε να γίνει ψυχίατρος. Ωστόσο, μέχρι να πάρει ειδικότητα, στράφηκε προς τον χώρο των media που εργάζεται από το 1985.

Ο Μόσλεϊ έχει γράψει πολλά βιβλία με διατροφικό περιεχόμενο, με γνωστότερο το «The Fast 800». Θεωρείται για πολλούς, ο γκουρού της δίαιτας «5:2», η οποία περιλαμβάνει νηστεία για δύο ημέρες την εβδομάδα.

Ο Μόσλεϊ βρέθηκε στη Σύμη μαζί με τη σύζυγό του, από το σήμα της οποίας ειδοποιήθηκαν οι Αρχές του νησιού ότι αγνοείται.

Στο βίντεο θα δεις τη φωτογραφία που δημοσιεύει η Daily mail λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του.

Περισσότερα Εδω