Σε «μεγάλη πίεση» βασίζει το πρόβλημα του ανελκυστήρα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας ο διευθυντής του κ. Δημήτριος Μπίλλης, το οποίο τέθηκε σε μικρή παύση λειτουργίας, το πρωί της Κυριακής κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, δημιουργώντας πρόβλημα σε μια γυναίκα με αναπηρία που ήθελε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, όπως είχε καταγράψει το onlarissa.gr.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «στα σχολεία οι ανελκυστήρες έχουν περιορισμένη δυνατότητα» και ότι «είναι σχεδιασμένα να εξυπηρετούν τη σχολική κοινότητα», ενώ γρήγορα το ασανσέρ επανήλθε σε λειτουργία.

Αναλυτικά η απάντηση του διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας κ. Δημήτριου Μπίλλη στη δημοσίευση του onlarissa.gr:

«Σήμερα ψηφίζουμε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στα σχολεία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λάρισα, μέρα που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Τα δυο σχολεία 5ο και 36ο διαθέσαμε 15 αίθουσες με τμήματα από το 298 ως το 312. Υπάρχει ράμπα και ασανσέρ που εξυπηρετεί τα άτομα που έχουν ανάγκη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: στα σχολεία οι ανελκυστήρες έχουν περιορισμένη δυνατότητα! Είναι σχεδιασμένα να εξυπηρετούν τη σχολική κοινότητα. Σε περιπτώσεις, όπως σήμερα που τα σχολεία λειτουργούν ως εκλογικά κέντρα, δέχονται μεγάλη «πίεση», γιατί οι περισσότεροι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν. Αυτό είναι τεχνικά αδύνατο. ΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!!!!

Από το πρωί βρίσκομαι στο πόδι για να βοηθήσω, ως διευθυντής του 5ου ΔΣ Λάρισας, τους εντεταλμένους υπαλλήλους από το Δήμο, στην επίλυση των μικρών προβλημάτων που είναι θέματα τεχνολογίας και μόνο! Αυτά συμβαίνουν! Η υπερβολική ανάδειξη των μικροπροβλημάτων αυτών, χωρίς ενημέρωση από τους υπεύθυνους, δεν είναι λογική. Αυτοί που σπεύδουν να διογκώσουν τα θέματα αυτά, ας είναι περισσότερο προσεκτικοί, ώστε να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Έχουν επιλυθεί ΟΛΑ και είμαστε σε επιφυλακή! Καλή ψήφο σε όλους. Στον πρώτο όροφο ψηφίζουν από το 298 έως ΚΑΙ το 305 και στο δεύτερο από το 306 έως ΚΑΙ το 312.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω