Για τον σκοπό της επίσκεψης του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκου Ανδρουλάκη και του υποψηφίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Νίκολας Σμιτ, ενημέρωσαν σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και βουλευτής Λάρισας, κ. Ευαγγελία Λιακούλη και στελέχη της παράταξης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από τον χώρο του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Όπως εξήγησαν, Ανδρουλάκης και Σμιτ δίνουν το στίγμα και «ξεκινούν τον αγώνα των ευρωεκλογών από τη Λάρισα», με σκοπό «να συνδέσουμε τη Θεσσαλία με την Ευρώπη», ως «δέσμευση στον λαό» της περιοχής.

«Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για την πλημμυρισμένη, βουλιαγμένη Θεσσαλία μας», δήλωσε η κ. Λιακούλη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν τη Δευτέρα, όπως περιέγραψε η ίδια στη συνέχεια, στρέφονται γύρω από την πρόταση του ΠΑΣΟΚ, ένα ολοκληρωμένο οικονομικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης της περιφέρειας σε επίπεδο αυτοδιοίκησης, επιχειρηματικότητας και αγροτικής ανάπτυξης, ώστε να μπορέσουμε να «ανασχέσουμε τις συνέπειες των πλημμυρών», αλλά και να «κρατήσουμε τον κόσμο. Δεν ερημοποιείται πλέον ο νομός και Θεσσαλία, αλλά και η πόλη»

«Τι κάνει το ΠΑΣΟΚ; Το ΠΑΣΟΚ συνδέει τη Θεσσαλία με την Ευρώπη και αυτή η κίνηση που κάνει σε όλα τα επίπεδα είναι εξαιρετικά σπουδαία στο παρόν και το μέλλον του τόπου μας»,

Έπειτα, ο γραμματέας Ν.Ε. της παράταξης, κ. Γιάννης Μαλάκος, σημείωσε πως στη διάρκεια της επίσκεψης Ανδρουλάκη-Σμιτ «θα δούν και ακούσουν τα προβλήματα της πολυπαθης Θεσσαλίας, τα οποία παραμένουν άλυτα, για τους αγρότες, τους επιχειρηματίες, για το σεισμόπληκτο Δαμάσι-Μεσοχώρι και να μπορέσουν να μεταφέρουν στην Ευρώπη τα προβλήματα, ώστε να δοθούν λύσεις που δεν λύνονται από την κυβέρνηση»

«Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς τη Δευτέρα να μπορέσουμε να δούμε και ακούσουμε όλους τους παραγωγικούς φορείς και να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε ο κ. Μαλάκος.

Ο γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης Λάρισας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος αναφέρθηκε έπειτα στη διόγκωση των προβλημάτων της νέας γενιάς, και τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εδώ και καλούν τον κόσμο τη Δευτέρα να έρθει, να ακούσει και να στηρίξει».

«Η Θεσσαλία είναι και θα πρέπει να είναι η “πρωταγωνίστρια” της προσοχής της Ευρώπης», δήλωσε τέλος ο κ. Κυριάκος Κουρούτσαλης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε φωτογραφίες:

Ζωή Μπουρουτζή – Φωτο/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω