Τηλεφωνική παρέμβαση θέλησε να κάνει το πρωί της Πέμπτης 24/10 η Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή τη μαντινάδα που αφιέρωσε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στον Ηλία Κασιδιάρη.

«Ηλία αδελφέ μου, λάθος κεφάλι χτύπησες Ηλία αδελφάκι, έπρεπε να τις έριχνες στον γερο-Παπαδάκη» ήταν η μαντινάδα του Κωνσταντίνου Δρούλια, η οποία αναφερόταν στο περιστατικό με τη σφαλιάρα που είχε ρίξει ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Λιάνα Κανέλλη πριν 12 χρόνια στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.

«Κατ’ αρχήν και κατ’ αρχάς να σας ευχαριστώ για τη χθεσινή σας στάση στην προβολή της αισχρής μαντινάδας και του χυδαίου βίντεο… Θα μπορούσαμε να μιλάμε για χίλια δυο άλλα πράγματα σήμερα κι εγώ είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω για τη σαχλαμάρα του φασισμού και της μαντινάδας. Ακούω από χθες και διαβάζω μέχρι σήμερα ότι κάποιος Δρούλιας. Καλλιτέχνης, εμπνεύστηκε από τον Κασιδιάρη και με το που τον είδε έπαθε “έκρηξη” το μυαλό του και του έφτιαξε μια γενναία μαντινάδα που του ζητάει, αυτού του αποδεδειγμένα δειλού διευθυντή ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης που κάνει μπουζοκοπορεία μέχρι να ξαναγυρίσει στο κελί, να τον προτρέπει αντί να δέρνει γυναίκες, να δέρνει γέρους αναφερόμενος στον Παπαδάκη.

Η αναπαραγωγή για λόγους διαφημιστικούς μου είναι αδιάφορη, στην αναπαραγωγή για λόγους βαθιά πολιτικούς δε μπορώ να μείνω απαθής…Τον άκουγα να λέει, ότι δε θέλει κανείς να τον λογοκρίνει. Σιγά μη καθίσουμε να ασχοληθούμε να τον λογοκρίνουμε…Εγώ είμαι μεγάλη γυναίκα, αυτός ο κύριος Δρούλιας έχει παιδί, θα μπορούσα να είμαι γιαγιά του παιδιού του, τι λέει; να πλακώσει κάποιος στις φάπες τη γιαγιά και τον παππού του; Δε ντρεπόμαστε;» ανέφερε, αρχικά στην τηλεφωνική της παρέμβαση η Λιάνα Κανέλλη.

«Δώδεκα χρόνια μετά, αυτός ο κύριος που τον λέμε κύριο γιατί δε μπορούμε να γίνουμε ίδιοι με τα μούτρα του… αυτός ο άνθρωπος σήμερα μπαινοβγαίνει στη φυλακή και στα μπουζούκια και κάποιος του φτιάχνει μαντινάδες… Σασμό με τον φασισμό δε πρόκειται να κάνω ποτέ είτε η μαντινάδα είναι κρητική είτε μυκονιάτικη…

Ο Κασιδιάρης δεν αθωώθηκε, η δίκη ματαιώθηκε επειδή δεν εμφανίστηκε ο μηνυτής που ήταν το κράτος… Το ζήτημα είναι βαθιά πολιτικό δεν είναι δικαστικό, γι’ αυτό δεν έκανα μήνυση… Προσέξτε τις παγίδες του Κασιδιάρη γιατί πάντα θα βρίσκει έναν Δρούλια να φτιάχνει το προφίλ του όπως θέλει…Όλα αυτά για λογοκρισίες και τέχνες αλλού αυτά τα παραμύθια. Αλλού. Δε μπορεί να μη σηκώθηκε η τρίχα της μάνας και του πατέρα του όταν ακούει ότι όταν δεις τον άλλον να έχει περάσει τα 60, βάρα και μια σφαλιάρα, δεν πειράζει» πρόσθεσε η Λιάνα Κανέλλη.

 

Περισσότερα Εδω