Ήταν το πρώτο ανδρικό μοντέλο στην Ελλάδα που κατάφερε να κάνει μεγάλη επιτυχία, απίστευτες συνεργασίες στο εξωτερικό και φυσικά ένας πολύ όμορφος και γοητευτικός άνδρας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσούρη, ο οποίος έκανε πραγματικά μεγάλη καριέρα πριν περίπου 50 χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με πολλά από τα μεγάλα ονόματα της μόδας. Έχει προμοτάρει ρούχα των πιο γνωστών σχεδιαστών της εποχής τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλά μοντέλα του σήμερα.

Φωτογραφήθηκε ως το κεντρικό πρόσωπο σε μεγάλες καμπάνιες φορώντας ρούχα των Gianni Versace,Armani, Trusardi κλπ. Δούλεψε πολύ στο εξωτερικό, Τόκιο Μπαλί, Ιαβα, Σιγκαπούρη, Μονακό, Παρίσι, παντού. Συνεργάστηκε με το παγκοσμίως γνωστό μοντέλο της εποχής, την Τουίγκι στο Λονδίνο, γνωρίζοντας διάσημο κόσμο όπως η Μπιάκνα Τζάκερ και η Τζέρυ Χωλ.

Στην πολύχρονη καριέρα ως μανεκέν όπως ονόμαζαν τότε τα μοντέλα, έβγαλε πολλά χρήματα και έκανε μια ζωή που πολλοί διάσημοι θα ζήλευαν. Μάλιστα κάποια στιγμή περπάτησε και στα μονοπάτια της υποκριτικής και μάλιστα σε μία αμερικάνικη σειρά, σαπουνόπερα, την «Δυναστεία» που έκανε τεράστια επιτυχία σε όλο τον πλανήτη, όπου συμμετείχε σε δύο επεισόδια τα οποία είχαν γυριστεί στη χώρα μας, υποδυόμενος, τι άλλο, ένα μοντέλο το οποίο ερωτεύτηκε μια ώριμη κυρία, Αμερικανίδα, που πρωταγωνιστούσε στη σειρά και σύμφωνα με το σενάριο είχε επισκεφθεί την Ελλάδα όπου ερωτοχτυπήθηκε με τον Δημήτρη.

Η ζωή του βγαλμένη σαν από περιοδικό μόδας, έζησε τα πάντα και τα «ρούφηξε» μέχρι το μεδούλι. Μεσουράνησε για πολλά χρόνια στον φανταχτερό κόσμο της μόδας και σίγουρα οι μεγαλύτεροι δεν ξεχνούν την εικόνα του, την εικόνα ενός πολύ ωραίου άνδρα που άφησε εποχή στον χώρο του.

  • Πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από το περιοδικό «Στιγμές»
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω