Για πέμπτη φορά Λαρισαίοι φορώντας τα κράνη τους κι εξοπλίζοντας τα ποδήλατά τους με κουδούνια έδωσαν «ραντεβού» απόψε, το βράδυ της Πέμπτης, στην Κεντρική πλατεία και ξεκίνησαν για την τελευταία καλοκαιρινή ποδηλατάδα εντός της πόλης.

«Στόχος της ποδηλατάδας είναι να αναδείξει πως η Λάρισα ενδείκνυται για ποδήλατο. Σήμερα είναι ξεχωριστή γιατί θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε και το φεγγάρι και να γίνουμε πιο ρομαντικοί» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. κ. Βαγγέλης Μόρας.

Η ποδηλατάδα αφού ακολούθησε μια διαδρομή 8 περίπου χιλιομέτρων: Κεντρική πλατεία, Κύπρου, Νικηταρά, Λάμπρου Κατσώνη, Ιουστινιανού, Παναγούλη, Φαρσάλων, Λατταμύας, Ιλιάδος, Θεόφραστου, Γεωργίου Μέγα, Θεοδωρακόπουλου, Δημαρά, κατέληξε στο πάρκινγκ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νέας Πολιτείας.

Εκεί οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, με τη χρήση τηλεσκοπίων και τη βοήθεια του Δημοτικού Αστεροσκοπείου και Αστρονομικού Παρατηρησιακού Ομίλου Λάρισας, τη Σελήνη και το νυχτερινό ουρανό με τα χαρακτηριστικά άστρα.

Η επιστροφή των ποδηλατών έγινε μέσω της Θεοδωρακοπούλου, Γρηγορίου Μέγα, Θεοφράστου, Ιλιάδος, Καρδίτσης, Σαρίμβεη, Ηρώων Πολυτεχνείου, Παπαναστασίου, με σημείο τερματισμού την Κεντρική πλατεία.
Τη διοργάνωση της ποδηλατάδας είχαν ο Δήμος Λαρισαίων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.).

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω