Ενημερωτική ημερίδα με θέμα τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα στο συνταξιοδοτικό των δημοσίων υπαλλήλων έλαβε χώρα σήμερα, το απόγευμα της Πέμπτης, στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος κ. Μιχάλης Τζιατζιάς πρόκειται για «ένα θέμα που ενδιαφέρει αρκετούς συναδέλφους που προτίθενται να συνταξιοδοτηθούν άμεσα ή όσους εν καιρώ θα αποχωρήσουν από την υπηρεσία τους». «Ακούμε τις ανάγκες των συναδέλφων έως ότου καταφέρουμε μια ποιότητα στην εργασία μας… Αυτή την περίοδο διεκδικούμε βασικά πράματα όπως η καταπολέμηση της ακρίβειας με αυξήσεις στους μισθούς και συντονισμένο αγώνα, μόνιμους διορισμούς, επαναφορά των δώρων, κατάργηση της εισφοράς του 2% για την ανεργία και πολλά άλλα ζητήματα που «καίνε» το δημοσιοϋπαλληλικό χώρο» συμπλήρωσε.

Από πλευράς του ο εισηγητής της εκδήλωσης, δικηγόρος – εργατολόγος κ. Ιωάννης Σουκιούρογλου επεσήμανε πως «το συνταξιοδοτικό ασφαλιστικό δίκαιο είναι ένα κομμάτι που ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Επειδή οι αλλαγές στην ασφαλιστική νομοθεσία είναι συνεχείς χρειάζεται ο κόσμος να είναι ενημερωμένος πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω