Με μια λαμπερή εκδήλωση με πολλούς καλεσμένους και εκπλήξεις άνοιξε τις πόρτες του στη Λάρισα το νέο και πολυτελές I-Motion EMS studio Success Fitness Boutique, το οποίο προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη γυμναστική, σήμερα, το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Μανδηλαρά 95.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον μοντέρνο χώρο, που προσφέρει εξατομικευμένες συνεδρίες, σε ένα ζεστό και προσεγμένο περιβάλλον, ενώ σκοπός της βραδιάς ήταν να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη μοναδική εμπειρία προπόνησης που υπόσχεται το studio, που συνδυάζει τα οφέλη του I-Motion EMS με την άνεση και την πολυτέλεια.

Πρόκειται για μία επαναστατική προσέγγιση που ενθαρρύνει την αρμονική συνύπαρξη της φυσικής δύναμης με την τεχνολογία, δημιουργώντας έναν πυρήνα δύναμης, αντοχής και εσωτερικής ηρεμίας. Ο καλύτερος και πιο γρήγορος τρόπος πλήρης εκγύμνασης του σώματος για άτομα με ελάχιστο χρόνο για άσκηση! Με τη μοναδική τεχνολογία του i-motion EMS (Ηλεκτρομυοδιέγερση) έχει κάποιος την ευκαιρία να συνδυάσει τη γυμναστική με την αποκατάσταση, χωρίς να καταπονηθούν οι αρθρώσεις του, αλλά και να κερδίσει σημαντικά οφέλη όπως γρήγορη απώλεια βάρους και χάσιμο λίπους, καθώς και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας για ένα καλλίγραμμο σώμα!

Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με μουσική και ποτό, ενώ τέσσερις τυχεροί κέρδισαν από οκτώ συνεδρίες I-Motion EMS.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Facebook: success fitness boutique / Instagram: success fitness boutique / Website: successfitness.gr / Tel. 0030 2410 281 289

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω