Σοκ σε όλο τον πλανήτη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Λίαμ Πέιν, του τραγουδιστή και πρώην μέλους του διάσημου συγκροτήματος One Direction, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, θαυμαστές, φίλοι και συνεργάτες του 31χρονου τραγουδιστή, έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσά σε αυτούς και η Ρίτα Όρα, η οποία εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου της, με τον οποίο συνεργάστηκε στο επιτυχημένο τραγούδι «For You» από την ταινία Fifty Shades Freed.

Η Ρίτα Όρα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο X και στο αποχαιρετηστήριο μήνυμα τόνισε πως ο Λίαμ ήταν η οποία ευγενική ψυχή που είχε γνωρίσει.

«Είμαι συντετριμμένη. Είχε την πιο ευγενική ψυχή, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Το να δουλεύω μαζί του ήταν μια απόλαυση, ήταν πραγματικά ευχάριστο να τον έχεις δίπλα σου, τόσο στη σκηνή όσο και εκτός. Αυτά τα τραγικά νέα με καταρρακώνουν. Στέλνω όλη μου την αγάπη και τις προσευχές στην οικογένεια και τους αγαπημένους του. Το τραγούδι μας, “For You”, αποκτά πλέον μια νέα σημασία για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ρίτα Όρα.

 

Περισσότερα Εδω