Στη σύλληψη ακόμη ενός δράστη στην υπόθεση διάρρηξης και κλοπής εξοπλισμού από ραδιοφωνικό σταθμό στη Λάρισα προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια της εξιχνίασης κλοπής από χώρο ραδιοφωνικού σταθμού και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο ένας εκ των δραστών διέθεσε προς πώληση, έναντι χρηματικού ποσού, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων σε έτερο ημεδαπό δράστη.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του τελευταίου, που συνελήφθη για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στη Λάρισα, οι δύο δράστες, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία, διέρρηξαν χώρο όπου στεγάζεται ραδιοφωνικός σταθμός και αφαίρεσαν από το εσωτερικό ραδιοφωνικό εξοπλισμό (κονσόλα, επεξεργαστή ήχου, δύο επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.α.).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω