Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί σήμερα της Κυριακής οι Λαρισαίοι Οικονομολόγοι για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣτΑ) και των μελών των Τοπικών Διοικήσεων (Τ.Δ.) των Περιφερειακών Τμημάτων (Π.Τ.) του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Οι Οικονομολόγοι στη Λάρισα ψηφίζουν στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας – Διοικητήριο Περιφέρειας Θεσσαλίας (πρώην Νομαρχία) με την προσέλευση να είναι αρκετά ικανοποιητική από νωρίς.

Ο Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, πρόεδρος περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ) τόνισε: «Σήμερα οι Οικονομολόγοι ψηφίζουν τους εκπροσώπους τους στην συνέλευση των αντιπροσώπων και στην τοπική διοίκηση του περιφερειακού τμήματος της Θεσσαλίας. Η ροή της εκλογικής διαδικασίας είναι σταθερή. Ευελπιστούμε ότι θα έρθουν όσο γίνεται περισσότεροι για να ψηφίσουν. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε κάνει προτάσεις και παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούν και Οικονομολόγους αλλά και την Οικονομία γενικότερα και για τον λόγο αυτό θεωρούμε ότι η ΔΗ.ΚΙ.Ο θα είναι η πρώτη παράταξη σήμερα στις εκλογές».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Βασίλης Καραλούλης – ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω