Περιήγηση στα έργα της οδού Ανθίμου Γαζή και Μανωλάκη, έκανε σήμερα το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Χρ. Τερζούδη.

Οι εργασίες όπως τόνισε ο δήμαρχος είναι εντός χρονοδιαγράμματος και σεκάποιες περιπτώσεις εξελίσσονται και νωρλιτερα, ενώ σημείωσε πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαμάκος τόνισε: «Κάναμε μια περιήγηση στα έργα στιςοδούς Μανωλάκη και Ανθίμου Γαζή. Τα έργα εξελίσσονται εντός χρονοδιαγραμμάτων και πιο γρήγορα από τις προθεσμίες σε κάποιες περιπτώσεις με την λιγότερη δυνατή όχληση. Η επιλογή των σημείων έγινε με γνώμονα την μικρότερη δυνατή όχληση για τους πολίτες. Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε μπροστά από τα σχολεία για να είναι έτοιμα όταν ξεκινήσει η σχολική χρονιά. Επίσης, επιλέξαμε εκεί όπου υπάρχουν περισσότερα καταστήματα και εκεί η όχληση θα ήταν μεγαλύτερη. Σημαντική παράμετρος το ότι εξασφαλίστηκαν περισσότερα δέντρα. Όπου κόπηκαν δέντρα θα φυτευτούν ξανά όπως και σε άλλα σημεία. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει ολοκληρωθεί η υφιστάμενη παρέμβαση. Ζητάμε την υπομονή των συμπολιτών μας, η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή».

 

 

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Βασίλης Καραλούλης – ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω