Η φρικιαστική υπόθεση στα Πλατανούλια, της κατασπάραξης γυναίκας από έντεκα σκυλιά στην αυλή του ίδιου της του σπιτιού σοκάρει την τοπική κοινωνία της Λάρισας.

Η άτυχη 70χρονη δεν αναγνωριζόταν καν με την εικόνα να είναι αποτρόπαια όταν την βρήκε ο 47χρονος γιος της, μετά την επίθεση των σκυλιών τα οποία ήταν δικής του ιδιοκτησίας και ο ίδιος έμενε μαζί με την μητέρα του στην ίδια οικία.

Τα σκυλιά ράτσας Μαλινουά ακόμη παραμένουν στην αυλή του σπιτιού, καθώς αναμένεται συνεργείο του δήμου Τυρνάβου να σπεύσει στο σημείο για να τα περισυλλέξει.

Υπνεθυμίζεται πως το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στις 6.10 μ.μ. χθες το απόγευμα της Τετάρτης, όταν κατά πληροφορίες του onlarissa.gr η 70χρονη βγήκε στην αυλή προκειμένου να ταΐσει τα σκυλιά και τότε δέχθηκε την επίθεση κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την αστυνομία, με αποτέλεσμα να την κατασπαράξουν και να επέλθει ο θάνατος, με αυτόν τον φριχτό τρόπο.

Ο 47χρονος γιος της 70χρονης συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Δείτε το βίντεο:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω